Calitate weinor® - Calitate premium

Premium quality

Produse de înaltă calitate, inovatoare și servicii excelente pentru clienții cu discernământ - acesta este Weinor. În timp ce mulți concurenți vorbesc despre calitate, Weinor o livrează deja și o face din convingere și pasiune. Inginerii și tehnicienii companiei sunt fanatici de calitate - lucrează ca și cum ar servi clientul.

În procesele de fabricație se folosesc șuruburile din oțel inoxidabil, ansamblurile brațului în copertinele plate sunt realizate dintr-un aliaj special de aluminiu forjat, lanțul plat în articulația brațului este fabricat din oțel rotund, de înaltă calitate, fără rugină. Produsele pot face față la cele mai aspre condiții meteorologice. Mai mult, produsele Weinor sunt expuse la un proces special de acoperire cu un strat eficient de etanșare împotriva intemperiilor și anti-coroziune.

Storurile de bricolaj, ieșite dintre vopsea dată cu pensula și șmirghel, nu sunt ceea ce face Weinor. Ca unul dintre cei mai importanti producatori de parasolare din Germania, depinde de produse de cea mai buna calitate. Puteți achiziționa numai copertine de la distribuitorii autorizați, cu montaj inclus și profesional executat în conformitate cu reglementările legale.

Ce inseamna acest lucru pentru dumneavoastra pe scurt: Weinor ofera soluții de protecție solară personalizată. Gama largă de produse înseamnă că se poate îndeplini orice dorință, deci, fiecare copertină ce părăsește fabrica Weinor este un unicat, potrivit cu dorințele dumneavoastră personale și cu condițiile de construcție.

Produsele Weinor sunt vândute exclusiv prin intermediul dealerilor specializați. Spre deosebire de metoda "DIY", aceasta vă poate scăpa de o mulțime de griji și frustrații.