Calitate weinor® - Calitate premium

Produse de înaltă calitate, inovatoare și servicii excelente pentru clienții cu discernământ - acesta este weinor. În timp ce mulți concurenți vorbesc despre calitate, weinor o livrează deja și o face din convingere și pasiune. Inginerii și tehnicienii companiei sunt fanatici de calitate - lucrează ca și cum ar servi clientul.

În procesele de fabricație se folosesc șuruburile din oțel inoxidabil, ansamblurile brațului în copertinele plate sunt realizate dintr-un aliaj special de aluminiu forjat, lanțul plat în articulația brațului este fabricat din oțel rotund, de înaltă calitate, fără rugină. Produsele pot face față la cele mai aspre condiții meteorologice. Mai mult, produsele weinor sunt expuse la un proces special de acoperire cu un strat eficient de etanșare împotriva intemperiilor și anti-coroziune.

Storurile de bricolaj, ieșite dintre vopsea dată cu pensula și șmirghel, nu sunt ceea ce face weinor. Ca unul dintre cei mai importanti producatori de parasolare din Germania, depinde de produse de cea mai buna calitate. Puteți achiziționa numai copertine de la distribuitorii autorizați, cu montaj inclus și profesional executat în conformitate cu reglementările legale.

Ce inseamna acest lucru pentru dumneavoastra pe scurt: weinor ofera soluții de protecție solară personalizată. Gama largă de produse înseamnă că se poate îndeplini orice dorință, deci, fiecare copertină ce părăsește fabrica weinor este un unicat, potrivit cu dorințele dumneavoastră personale și cu condițiile de construcție.

Produsele weinor sunt vândute exclusiv prin intermediul dealerilor specializați. Spre deosebire de metoda "DIY", aceasta vă poate scăpa de o mulțime de griji și frustrații.


Alege originalul!

Made in Germany - eticheta calității la superlativ

Premium quality
Acumulând experiența anilor precedenți de distribuție, din ce în ce mai frecvent observăm reacție neplăcută pe fața Clienților, care nu înțeleg de ce există o diferență semnificativă de cotații, comparativ cu prețurile obținute de la alte companii sau producători de produse germane premium.

Dorim să vă oferim o scurtă descriere a ceea ce înseamnă pentru compania weinor „Made in Germany”.
Produsele weinor sunt fabricate, asamblate în Germania și livrate în România sub formă de produse finite și au dreptul de a folosi denumirea de „Made in Germany”.

weinor pune un accent deosebit pe calitate, care are următoarele caracteristici principale:
• Sistem de profile de aluminiu personalizate, dezvoltate și testate în propriul laborator
• Materie primă germană
• Toată producția este în Germania
• Linia de asamblare este în Germania
• Ambalare integrală în Germania

În momentul livrării, Clientul poate verifica personal autenticitatea produsului comandat pe baza mărcii afișate pe produse și pe ambalaj, precum și prin Certificatul de autenticitate atașat.
Adesea puteți găsi oferte pentru produse premium germane la prețuri comerciale scăzute, iar poziția extrem de favorabilă a prețurilor este un bun indiciu că produsul prezentat are probabil legătură cu industria germană (piese germane achiziționate, licență germană etc.), dar le lipsește marca „Made in Germany”, sau e folosit fraudulos.

Pentru informațiile dvs., am dori să vă atragem atenția asupra faptului că diferența de preț între mărci de aceeași categorie de calitate poate fi de până la 5-10%.
În cazul unei diferențe de preț mai mari, merită să investigați amănunțit originea produsului și a distribuitorului.
Vă recomandăm, dacă este posibil, să verificați personal calitatea și autenticitatea produselor.


Produse originale cu Certificat de autenticitate

Premium quality

În calitate de client, din ianuarie 2017, pentru a certifica originalitatea produselor, weinor vă oferă Certificatul de autenticitate pentru toate produsele achiziționate. Prin urmare, puteți să vă asigurați, că primiți un produs 100% original.
Fiecare produs weinor este dezvoltat, proiectat și produs exclusiv și individual pentru dvs. în Germania. Producția germană și utilizarea de materiale de înaltă calitate fac ca produsul dvs. weinor să fie unic.

KonZOL studio este reprezentața unică și exclusivă în România și deține titul de montator oficial pentru produsele weinor.