home / termeni și condiții

Termeni și condiții

Bine ati venit pe site-ul firmei SC KonZOL studio SRL, reprezentanta weinor GmbH & Co in Romania. Date firma si contact: aici.

Va rugam sa cititi cu atentie aceste Conditii de utilizare inainte de accesarea sau utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, declarati ca ati citit, ati inteles si ati acceptat Conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare, nu aveti dreptul sa accesati sau sa utilizati acest site.

1. Utilizarea site-ului
Continutul acestui site este oferit in scop informativ si educativ. Anumite sectiuni ale site-ului sunt destinate unor categorii restrânse de utilizatori, inclusiv angajatilor, clientilor sau actionarilor/asociatilor KonZOL studio SRL, dar si marelui public. KonZOL studio SRL acorda permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:
• puteti descarca Continutul doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut; • nu aveti permisiunea sa utilizati imagini fara acordul in scris al firmei KonZOL studio SRL, sau weinor GmbH & Co.;
• Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al firmei KonZOL studio SRL, sau weinor GmbH & Co;
• Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. KonZOL studio SRL va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii KonZOL studio SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial, sau implementarea continutului, sau fragmentelor de continut in alte pagini web. Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a informatiilor incluse pe acest site sunt supuse prezentelor Conditii de utilizare. Accesarea si utilizarea acestui site echivaleaza cu acceptarea, fara limitari sau rezerve, a acestor Conditii de utilizare.

2. Continut si limitari de responsabilitati
KonZOL studio SRL va folosi toate mijloacele aflate in mod rezonabil la dispozitia sa pentru a asigura acuratetea si actualitatea informatiilor prezentate pe acest site, insa nu sustine si nu garanteaza in nici un mod acuratetea, actualitatea sau caracterul exhaustiv al acestora. Sunteti de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui site si a continutului sau sunt realizate pe riscul dumneavoastra. Informaţiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor şi preţurilor acestora corespund unei definiţii la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite. KonZOL studio SRL nu acorda nici un fel de garantie, expresa sau implicita, inclusiv garantia de punere in vanzare in vederea utilizarii in anumite scopuri. Nici KonZOL studio SRL si nici o alta persoana sau entitate implicata in conceperea, realizarea sau gazduirea acestui site nu vor avea nici un fel de responsabilitate, de orice natura, pentru orice paguba, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Aceasta limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastra informatice, inclusiv ca urmare a infectarii cu virusi.

3. Despagubiri
Sunteti de acord sa despagubiti si sa aparati KonZOL studio SRL, precum si angajatii, conducerea, agentii, furnizorii si partenerii KonZOL studio SRL pentru si impotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, pagubelor si costurilor, inclusiv cheltuielile rezonabile cu onorariile avocatilor, rezultate din incalcarea de catre dumneavoastra in orice mod a acestor Conditii de utilizare.

4. Confidentialitate
KonZOL studio SRL respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor acestui site. În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, vă informăm că beneficiaţi de următoarele drepturi: de confirmare, o dată pe an, a faptului că datele dvs. sunt sau nu prelucrate, de intervenţie asupra datelor personale, de opoziţie asupra prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia datelor personale înscrise în formularul de candidatură, respectiv fără vreo motivaţie în cazul opoziţiei la prelucrarea datelor în scop de marketing direct. Va rugam cititi continutul sectiunii Protectia datelor.

5. Site-uri partenere si legaturi
Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinând unor terti si asupra carora KonZOL studio SRL nu are nici un fel de control. Asemenea legaturi sunt oferite doar in scopul usurarii navigarii. In mod similar, si acest site poate fi accesat prin legaturi de pe alte site-uri asupra carora KonZOL studio SRL nu are nici un fel de control. KonZOL studio SRL nu ofera nici un fel de garantii asupra corectitudinii, actualitatii sau caracterului exhaustiv al oricaror informatii continute de astfel de site-uri si nu poate fi in nici un fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informatii. Includerea in acest site a oricarei legaturi catre un alt site nu implica aprobarea sau recomandarea de catre KonZOL studio SRL a respectivului site.

6. Informatii tehnice
Acest site contine informatii tehnice legate de sisteme de umbrire, constructii usoare de umbrire, parasolare. Asemenea informatii sunt oferite strict cu titlu informativ si nu sunt menite a substitui unele roduse, proiecte sau conceptii oferite de alti profesionisti din domeniul constructiilor.

7. Previziuni
Acest site poate contine declaratii ce contin previziuni care pot fi afectate de diverse riscuri sau fenomene neprevazute si al caror rezultat efectiv ar putea fi diferit de cel previzionat.

8. Informatii publice
Sub rezerva respectarii termenilor si conditiilor aplicabile continute in Politica de Confidentialitate, orice comunicari sau materiale pe care le trimiteti catre KonZOL studio SRL prin intermediul internetului sau pe care il publicati pe acest site prin intermediul postei electronice sau prin orice alt mijloc, cum ar fi orice fel de intrebari, comentarii, sugestii, sau altele asemenea, sunt si ramân non-confidentiale, iar KonZOL studio SRL nu va avea nici un fel de obligatii de confidentialitate cu privire la aceste informatii. KonZOL studio SRL va avea libertatea de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in asemenea comunicari, in orice scop va considera, inclusiv, fara limitare, pentru dezvoltarea, producerea si promovarea propriilor produse.

9. Marci de comert/inregistrate
Toate denumirile produselor, fie ca acestea sunt mentionate integral sau insotite de simbolul "Marca de comert/inregistrata", sunt marci de comert ale weinor GmbH & Co Germania, ale afiliatilor sai, ale companiilor inrudite sau partenere, cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza in mod expres altfel. Utilizarea sau utilizarea eronata a acestor marci de comert, sau a altor materiale, in alt mod decât cele permise conform acestor Conditii de utilizare, este strict interzisa si poate incalca legislatia privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala si a marcilor de comert, legislatia in domeniul publicitatii si al concurentei neloiale, precum si alte legi si regulamente aplicabile in domeniul comunicatiilor. Va rugam sa luati act de faptul ca firma weinor GmbH & Co si KonZOL studio SRL isi protejeaza in mod activ si agresiv drepturile sale de proprietate intelectuala, in limitele maxime permise de lege.

10. Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site nu poate fi copiat in alte scopuri decât pentru utilizare individuala non-comerciala, cu pastrarea tuturor notelor de copyright si a altor metiuni privind proprietatea informatiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau re-distribuit in orice alt mod. Cu exceptia cazurilor permise in mod expres mai sus, nu aveti dreptul sa copiati, sa afisati, sa descarcati, sa distribuiti, sa modificati, sa reproduceti, sa republicati sau sa retransmiteti, pentru nici un alt scop, oricare din informatiile, textele sau documentele continute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau sa creati ori sa derivati lucrari stiintifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fara consimtamântul expres, in scris, al firmei weinor GmbH & Co, sau KonZOL studio SRL. Nimic din continutul acestui site nu poate fi interpretat ca o conferire, fie implicita, fie prin exceptie sau in orice alt mod, a unei licente sau a vreunui alt drept asupra oricarui patent sau asupra oricarei marci de comert ale weinor GmbH & Co sau KonZOL studio SRL sau ale vreunui tert.

11. Nulitate
Acest site si continutul sau sunt concepute pentru a respecta legile si regulamentele aplicabile in România. Desi informatiile de pe acest site sunt accesibile si utilizatorilor din afara României, informatiile referitoare la produsele weinor GmbH & Co sunt menite a fi folosite in mod exclusiv de utilizatorii de pe teritoriul României. Acest site contine legaturi la alte site-uri create de diversele departamente si subsidiare weinor GmbH & Co, din care unele sunt situate in afara României. Aceste site-uri pot contine informatii care sunt aplicabile numai in tara respectiva de origine. weinor GmbH & Co si KonZOL studio SRL isi rezerva dreptul de a limita comercializarea produselor si serviciilor sale catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie si/sau de a limita cantitatile ori orice servicii sau produse pe care le comercializam. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu continuta pe acest site este nula in cazul in care este interzisa prin lege.

12. Lege aplicabila
Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din România. Orice actiune sau procedura legata de utilizarea sau continutul acestui site va fi deferita competentei exclusive a Curtii de Arbitraj Comercial International de pe lânga Camera de Comert si Industrie a României si municipiului Cluj-Napoca, conform regulilor de procedura ale acestei Curti.

13. Diverse
In cazul in care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare va fi considerata nelegala, nula sau inaplicabila, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea in cauza, fara a afecta plicabilitatea celorlalte prevederi. KonZOL studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice material de pe acest site in orice moment, fara o notificare prealabila.

Modificari
Orice modificare a acestor politici in domeniul confidentialitatii vor fi comunicate in mod prompt pe aceasta pagina.