COPERTINE

Copertine cu brațe articulate

Pergole textile retractabile

Parasolare verticale

Copertine retractabile de acoperiș

TERASE ACOPERITE

Structuri pentru acoperiș de sticlă

Parasolare verticale

Copertine retractabile de acoperiș

GLASOASE®

Structuri pentru acoperiș de sticlă

Inchideri de sticlă

Copertine retractabile de acoperiș

Parasolare verticale

CONFORT & CO

Telecomenzi

Iluminat cu LED

Radiatoare cu infraroșii

Culori și materiale

Trape de aerisire

Filme weinor:
Produse de top:
Zenara
Datorită formei sale avangardiste, Weinor Zenara se distinge ca fiind copertina designer pe lângă toate copertinele și parasolarele obișnuite. La casele moderne, această copertină casetată se angajează într-un dialog armonios cu fațada, în timp ce pe clădirile mai vechi oferă un contrast aparte.
Semina Life
Design modern impresionant, fresh, tehnologie de mai multe decenii: acesta este Semina Life, cea mai nouă copertină retractabilă de la Weinor. Cu un raport preț - calitate excepțional, prezintă alternativa reală de alegere pentru numeroase terase. Sunteți tânăr sau mai în vârstă, modern sau conservator: Semina Life poate fi doar o alegere bună!
PergoTex II
Protecție împotriva vântului, a ploii și a razelor UV - dar și o senzație de aer proaspăt: copertina Pergola Weinor. Dacă doriți să vă bucurați de soare, apăsați un buton - iar materialul se deschide. Dacă vremea se înrăutățește, închideți pergola retractabilă.
VertiTex II
Zonele de sticlă verticale permit soarelui să inunde cu lumină spațiul practic nelimitat. Efectul: spații interioare supraîncălzite și strălucire câteodată neplăcută. Cu un parasolar vertical extern din gama VertiTex, Weinor oferă protecția la soare, împotriva vântului, este un ecran anti-orbire și vă protejează intimitatea.
WGM Top
Chiar și în cele mai însorite zile acest parasolar exterior atașat de acoperișul de sticlă vă crează confortul dorit. Indiferent de condițiile existente, WGM Top poate fi combinat cu aproape orice tip de structură de acoperiș. Produs de ultimă generație, cu aspect și design minimalist.
Terrazza
Terasele sunt locurile preferate din mai până în septembrie, dar de nenumărate ori starea vremii ne împiedică să ne bucurăm de ea. Mutatul mobilierului pe terase ne crează de asemenea probleme.
Glasoase
Iată rețeta: Consturiește-ți o terasă cu orientare bună. Noi îți dăm un acoperiș de sticlă Terrazza, pe care ți-l închidem din lateral cu sticlă fără tâmplărie w17-c sau w26-c. Unde îți dorești punem sticlă fixă w50-c Lite sau Classic.
w17-easy
Indiferent dacă doriți protecție sau confort, prospețime sau aerisire, cu ușile glisante ușoare din sticlă w17, veți avea parte de plăcerea dorită. w17 oferă o protecție fiabilă împotriva intemperiilor și datorită designului fără rame, vă puteți bucura întotdeauna de o transparență deplină.
Iluminat cu LED
Iluminatul exterior de pe terasă sunt denumite bare de lumină cu LED-uri și bare de lumină LED Design. Barele de lumină cu LED-uri Weinor dau o notă de eleganță oricărei terase: Lumina lor caldă creează o atmosferă deosebită, permițând în același timp folosirea terasei până seara târziu.
Tempura Quadra
Cunoaștem cu toții senzația neplăcută când începe să se răcească. Inginerii de dezvoltare Weinor au conceput un fel de încălzitor exterior care funcționează pe aceleași principii ca soarele.
BiConnect
weinor oferă soluții pentru acționarea copertinelor / parasolarelor, iluminatului și a încălzirii teraselor. Pentru toți cei care doresc mai mult confort decât o maneta ieftină sau comutator, sistemul nostru BiConnect este soluția perfectă.
Culori si materiale
Culorile și formele capătă diferite semnificații într-un mediu natural. Ele servesc ca avertismente, camuflaj sau atragerea atenției. Pentru noi oamenii, culorile și formele îndeplinesc și o altă funcție: ele sunt o sursă de plăcere!