TERASE ACOPERITE

Structuri pentru acoperiș de sticlă

Inchideri de sticlă

Copertine retractabile de acoperiș

Parasolare verticale

GLASOASE®

Glasoase®

Închidere terase sticlă

COPERTINE

Copertine cu brațe articulate

Pergole textile retractabile

Parasolare verticale

Copertine retractabile de acoperiș

Confort & culori

Radiocomenzi

Iluminat cu LED

Radiatoare cu infraroșii

Culori și materiale

Trape de aerisire

weinor Glasoase®
Noutăți:
NOU! Terrazza Sempra
Terrazza Sempra,fără compromisuri în calitate și design! weinor - expertul în protecția teraselor optimizează în continuu brandul de succes Terrazza de aproximativ 20 de ani.
NOU! Plaza Viva cu VertiTex II
Protecția oferită de pergola textilă combinată cu intimitatea creată de parasolarul lateral.
Noua colecție de textile
Colecția de materiale textile weinor modern basics blue® include 16 modele moderne, realizate din 85% PET reciclat. Începând cu 01.02.21 exclusiv prin dealerul dvs. weinor!
NOU! Kubata
clar | consistent | cubic – Unde se termină clădirea, unde începe parasolarul? Kubata oferă tranziție lină, fără să observi diferența – prin stilul minimalist se înlătură arhitecturii moderne a casei, creând simbioza perfectă.
NOU! Terrazza Pure
Terrazza Pure - noua structură pentru terasă acoperită de sticlă de la weinor, se bazează pe un stil minimalist, modern și design inovator.
NOU! VertiTex II
Numai de la weinor - cea mai mică casetă pentru parasolare! VertiTex II, oferă protecția la soare, împotriva vântului, este un ecran anti-orbire și vă protejează intimitatea.
NOU! Bare LED RGB
Iluminat confortabil atmosferic și efecte unice pentru terasele clienților dvs.
PergoTex II
Protecție împotriva vântului, a ploii și a razelor UV - dar și o senzație de aer proaspăt: copertina Pergola weinor. Dacă doriți să vă bucurați de soare, apăsați un buton - iar materialul se deschide. Dacă vremea se înrăutățește, închideți pergola retractabilă.
WGM Top
Chiar și în cele mai însorite zile acest parasolar exterior atașat de acoperișul de sticlă vă crează confortul dorit. Indiferent de condițiile existente, WGM Top poate fi combinat cu aproape orice tip de structură de acoperiș. Produs de ultimă generație, cu aspect și design minimalist.
Terrazza Originale/Plus
Terasele sunt locurile preferate din mai până în septembrie, dar de nenumărate ori starea vremii ne împiedică să ne bucurăm de ea. Mutatul mobilierului pe terase ne crează de asemenea probleme.
Glasoase
Iată rețeta: Consturiește-ți o terasă cu orientare bună. Noi îți dăm un acoperiș de sticlă Terrazza, pe care ți-l închidem din lateral cu sticlă fără tâmplărie w17-c sau w26-c. Unde îți dorești punem sticlă fixă w50-c Lite sau Classic.
w17-easy
Indiferent dacă doriți protecție sau confort, prospețime sau aerisire, cu ușile glisante ușoare din sticlă w17, veți avea parte de plăcerea dorită. w17 oferă o protecție fiabilă împotriva intemperiilor și datorită designului fără rame, vă puteți bucura întotdeauna de o transparență deplină.
weinor 3D Designer
Folosind aplicația gratuită, puteți să vă configurați orice terasă rapid și spectaculos. Compatibil cu orice sistem de operare!
Tempura Quadra
Cunoaștem cu toții senzația neplăcută când începe să se răcească. Inginerii de dezvoltare weinor au conceput un fel de încălzitor exterior care funcționează pe aceleași principii ca soarele.
BiConnect
weinor oferă soluții pentru acționarea copertinelor / parasolarelor, iluminatului și a încălzirii teraselor. Pentru toți cei care doresc mai mult confort decât o maneta ieftină sau comutator, sistemul nostru BiConnect este soluția perfectă.