Filozofie companie


weinor® – producătorul

Este o companie cu metode de producție eficiente și moderne, cu un raport preț-performanță optim, cu contacte internaționale de vânzări. Cu peste 50 de ani de experiență în sistemele de umbrire, a teraselor și pergolelor, este una dintre principalii producători din Germania. Țelul companiei este de a asigura o mai bună calitate a vieții în jurul casei și a grădinii, crearea unei atmosfere confortabile cu produse care îmbină armonios zonele însorite și iluminate și umbrirea necesară.
Produsele sale sunt inovatoare, de înaltă calitate și asigură un standard foarte ridicat de servicii, pentru clienții exigenți. În timp ce mulți concurenți vorbesc despre calitate, weinor o oferă și o face din convingere și pasiune. Tehnicienii și inginerii companiei sunt entuziaști de calitate.
Are 2 fabrici, cu 15 linii de producție în suprafață totală de 31,000 m2, procesele de fabricație sunt într-o singură mână - metal, sticlă, textile, vopsea cu precizie de milimetru, nuanțe de culori identice, cu produse unice, logistică și livrare garantata fără deteriorare.

KonZOL studio – reprezentanța exclusivă în România

Suntem iremediabil atrași de liniștea, echilibrul, frumusețea naturii, pasionați de găsirea acelei dimensiuni care ne eliberează, unde se poate simți pacea, unde ne recreem, natura fiind un întreg unificat şi toate piesele sunt interconectate armonios. Model ideal în procesul de căutare și crearea unor spații arhitecturale.
Casa, în percepția noastră, trebuie să fie acel loc unde familia își regăsește bucuria, viața armonioasă, liniștea. Astfel, în procesul de proiectare întotdeauna ne concentrăm la respectul față de natură și la relația cu aceasta, prin creerea unor spații de trecere, de legătură: terase acoperite, semiacoperite, de care din ce în ce mai mulți clienți sunt receptivi sau atrași.

Prin căutarea unor soluții cât mai elegante, comfortabile, flexibile, care permite o varietate largă în utilizare, am ajuns la posibilitățile oferite de weinor, care s-au dovedit a fi ideale pentru crearea unor astfel de spații intermediare, de loisir, de recreație, aducând un suflu nou în casă, permițându-i naturii să ne stimuleze creativitatea şi să ne regăsim seninătatea. Pereții mobili de sticlă reprezintă o extensie naturală a locuinței. Prin automatizarea părților mobile se poate obține posibilitatea cea mai comodă de închidere parțială sau totală pe perioada rece, iar atunci când vremea permite, se poate bucura de natură. Pereții se pot elibera, astfel oricând se poate obține o terasă complet deschisă în funcție de dorință și de vreme.

KonZOL studio este o societate cu peste 10 ani de experiență în domeniul construcțiilor, proiectării generale și urmăririi execuțiilor, cu paletă de lucrări civile, industriale, monumente istorice, amenajări interioare și urbanistice.
Avem capacitate de implicare în execuția amenajărilor și intervențiilor la construcțiile existente, implementarea sistemelor de umbrire weinor, realizarea releveelor și a proiectelor de avizare, autorizare a lucrărilor, cu echipă proprie și colaboratori cu experiență internațională.

Din 2019 KonZOL studio deține titlul de distribuitor exclusiv și montator autorizat weinor în România.